Hur gör jag ett inlägg på LinkedIn?

Hur gör jag ett inlägg på LinkedIn?

Hur gör jag ett inlägg på LinkedIn?

Publicera artiklar på LinkedIn

  1. Klicka på Skriv artikel högst upp på din hemsida.
  2. Klicka på fältet Rubrik och skriv rubriken för artikeln. ...
  3. Klicka i fältet Skriv här om du vill skriva innehållet i artikeln. ...
  4. Klicka på Publicera och följ anvisningarna för att publicera artikeln.

Vad kostar det att annonsera på LinkedIn?

Väljer du att köpa en platsannons så kommer den vara synbar och sökbar i 30 dagar. En platsannons kostar 1 924 kronor exkl. moms. Vill du även sponsra annonsen för att öka synligheten ytterligare kostar detta max 1 250 kronor.

Hur lyckas man på LinkedIn?

Ta kontakt, interagera och engagera i ditt nätverk. Mingla med ditt nätverk, även om du inte känner personen i fråga. Hur som helst bör du gilla och kommentera i ditt nätverk på det innehållet du tror är intressant för ditt företag. Ofta är det du som person som är front-personen och inte själva företaget på LinkedIn.

Vad ska man Posta på LinkedIn?

Algoritmen prioriterar helt enkelt bra och relevant innehåll - precis som i alla sociala medier. Om du väljer att publicera 3-5 inlägg per vecka på LinkedIn, kan du fundera hur du ska variera typen av innehåll. Till exempel: Måndagar – en video.

Hur gör man bildspel på LinkedIn?

Tryck på Lägg upp i menyn. Tryck på ikonen Lägg till ett foto/kamera för att ta en bild eller tryck på ikonen Lägg till ett foto / bild för att välja foton från telefonens galleri (du kan välja upp till nio bilder). Tryck på ikonen Ta en video/video för att spela in en video eller välja en video i telefonens galleri.

Vad ska man skriva i sin LinkedIn profil?

Skriv en kortfattad presentation av dina mål, drivkrafter, erfarenheter och egenskaper i sammanfattningen. Använd dina nyckelord. Lägg till kontakter från ditt professionella nätverk, som du tror kan vara gynnsamma för dina karriärmål. Ändra Linkedin:s standardmeddelande till en personlig hälsning.

Relaterade inlägg: