Hur fungerar Telegram Messenger?

Hur fungerar Telegram Messenger?

Hur fungerar Telegram Messenger?

När det gäller upplägg fungerar Telegram ungefär som Whatsapp. Du behöver inte registrera något konto, utan det räcker med att ange ditt mobilnummer. Du använder sedan mobilens kontaktlista och kan omedelbart kommunicera med de vänner som också kör Telegram.

Vilka använder Telegram?

Tjänsten erbjuder också API för fristående programutvecklare. I februari 2016 annonserade Telegram att de hade nått 100 miljoner månatligt aktiva användare med 15 miljarder meddelanden per dag. Antalet användare nådde, enligt deras hemsida, 500 miljoner användare under 2021.

Hur fungerar What's up?

WhatsApp är först och främst en chatt-app. Du använder den vanligtvis för att skicka textmeddelanden, bilder, video och till och med dokument. Den fungerar via internet, så den använder din datamängd om du inte har Wi-Fi.

Vem står bakom Telegram?

Telegram lanserades 2013 av bröderna Nikolai Durov och Pavel Durov vilka tidigare grundat det ryska sociala nätverket VK, som de tvingades lämna i samband med att företagets övertogs av Mail.ru Group.

Är telegram ryskt?

Telegram lanserades 2013 av ryskfödde Pavel Durov och hans bror Nikolai. Bröderna hade tidigare skapat det sociala nätverket VK, även det väldigt populärt i såväl Ryssland som Ukraina.

Vad kostar ett telegram?

Vad kostar en telegram? Ett telegram kostar 59kr i tillverkningskostnad. Skall telegrammet skickas via post så tillkommer portokostnad på 29kr.

Vem står bakom WhatsApp?

WhatsApp skapades av Jan Koum och Brian Acton som tidigare spenderat 20 år tillsammans på Yahoo. WhatsApp anslöt till Facebook år 2014, men fortsätter att drivas som en separat app med ett laserfokus på att bygga en meddelandetjänst som fungerar snabbt och tillförlitligt överallt i världen.

Relaterade inlägg: