Är det värt med homestyling?

Är det värt med homestyling?

Är det värt med homestyling?

Hur mycket påverkar homestyling slutpriset? Idag föreslår många mäklare att du tar hjälp av en inredningskonsult för att få hjälp med homestyling när du ska sälja sin bostad. De vet att det ger en effekt på slutpriset. En inredningsstylist kan se detaljer som kan göra stor påverkan på helhetsintrycket av din bostad.

Vad gör ett hus attraktivt?

Ett nytt snyggt golv kan göra huset mer attraktivt. Välj äkta och robusta golv av trä eller klinker, som passar in i huset. Det kan också löna sig att slipa golv som blivit slitna. Att lägga in golvvärme i enstaka utrymmen är också en trevlig förbättring, som mycket väl kan löna sig vid försäljning.

Vad kostar homestyling Göteborg?

Prisexempel för homestyling

  • Konsultation: från omkring 2 000 kronor.
  • Styling med befintligt möblemang: från ca 4 000 kronor.
  • Större styling med inhyrda möbler: från ca 20 000 kronor.

Vad är viktigast vid homestyling?

Homestyling handlar enbart om att framtida köpare lätt ska kunna föreställa sig att bo i huset. Fokus ska vara på huset och inte på de som bor där. Det är därför som man skalar bort sådant som är av personlig karaktär, som familjefoton, barnteckningar och souvenirer.

Hur styla hus inför försäljning?

Genom att välja möbler, belysning och annan inredning som framhäver det unika i bostaden och som tilltalar fler spekulanter kan du höja värdet på bostaden. En professionell homestylist ser bostaden med nya ögon och kan föreslå att du flyttar bort skrymmande möbler, målar om eller lägger till ny belysning.

Hur vet jag vad mitt hus är värt?

Vill du göra en värderig av din bostad? Med Boolis värderingstjänst får du en kostnadsfri värdeindikation på hus och lägenheter i Sverige. Få fram värdet på den adress du vill, vare sig det är ditt drömhus, din egen bostad eller som förberedelse innan du ska sälja din bostadsrätt.

Vad ingår i styling av lägenhet?

En styling kan innebära allt från endast konsultation om hur man kan arrangera sitt befintliga möblemang till totalinredning av en helt tom lägenhet med möbler, belysning, textilier med mera. Om lägenheten är tom eller i dåligt skick krävs givetvis mer styling än om det är en modernt inredd lägenhet.

Hur mycket kostar stylist?

Om du anlitar en stylist finns det olika nivåer på styling att välja på....Pris för styling av hus och lägenhet.
Hus – Stylingens omfattningNormal kostnad
Konsultation med stylist kr
Ministyling av hus10 0 kr
Normal styling av hus30 0 kr
Full styling av hus40 0 kr

Relaterade inlägg: