Vilken är den största sociala mediet?

Vilken är den största sociala mediet?

Vilken är den största sociala mediet?

Facebook är det största sociala nätverket (76 %), Instagram nummer två (60 %) och Snapchat tredje störst (38 %).

Vilka är de mest populära sociala medierna?

I Sverige är nästan alla internetanvändare också användare av sociala medier, och de tre mest populära är Facebook, Instagram och Youtube. Men även Snapchat och Tiktok är viktiga medier i yngre åldrar.

Vilka är mest aktiva på sociala medier?

Populärast är Instagram med 85 procent följt av Snapchat med 81 procent, Kik med 78 procent och Facebook med 78 procent. Hälften så många, 39 procent, använder Twitter och 17 procent använder Tumblr. Det som är populärast att använda dagligen följer samma rangordning.

När är folk mest aktiva på sociala medier?

Bland svenskarna är Facebook den mest använda sociala mediet. Generell statistik har visat att användarna är mest aktiva under torsdagar och fredagar, klockan 15:00 sägs vara ett magiskt klockslag som ger många klick vid publicering. Logiskt nog så är olika målgrupper aktiva vid olika tider.

Vilken tidpunkt får man mest likes?

Tidsmässigt är det bäst att lägga upp mellan klockan 11 och 13 – runt lunch det vill säga. Men du kan också lägga upp på kvällen runt sju till nio. Sämst är på söndagar. Facebook – på Facebook är det bäst att lägga ut torsdag- söndagar mellan klockan 13 och 16.

Relaterade inlägg: