Vart ska man lägga glidmedel?

Vart ska man lägga glidmedel?

Vart ska man lägga glidmedel?

när de får sin menstruation och ska föra in en tampong i slidan. Glidmedel kan användas genom att föra in den med glidmedel fyllda applikatorn i slidan. Ibland är applikatorn fylld när du får den och liknar en liten tub, andra gånger kan man själv välja att fylla den.

Vilket är det bästa glidmedel?

Silikonbaserade glidmedel har det längsta och bästa "glidet". Det är dock även dyrast. Men eftersom att det endast behövs några droppar så räcker det längre än ett vattenbaserat glidmedel. Silikonbaserade glidmedel kan du exempelvis köpa på RFSU shoppen: www.rfsu.com, eller på andra ställen där de säljer sexleksaker.

Kan man köpa glidmedel på ICA?

Glidmedel Vattenbaserat 100ml RFSU | Handla online från din lokala ICA-butik.

Måste man använda kondom?

Några könssjukdomar kan du också få genom munsex, fingrar eller sexleksaker. Kondom och femidom skyddar mot könssjukdomar. Använd kondom eller femidom om du har vaginala eller anala samlag med någon annan. Det är viktigt att kondomen eller femidomen är hel och att den är på eller i under hela samlaget.

Är det bra att använda glidmedel?

För att skydda slidan och den känsliga huden i underlivet kan det vara bra att använda glidmedel, framförallt vid samlag eller onani. Glidmedlet gör att friktionen minskar och lustkänslan ökar.

Kan man köpa glidmedel på Coop?

Coop. 100 st. Jfr-pris 0.7kr/st.

Hur vet man om en kondom passar?

En kondom som sitter bra är skön att ha sex med. Är kondomen för tight så kan erektionen tappas. Är kondomen däremot för stor glider den lätt av. För att ta reda på vilken kondomstorlek som passar kan du mäta omkretsen på penis när den är hård och där den är som grövst.

Hur länge räcker glidmedel?

Oljebaserade glidmedel är tjockflytande, glider väl och räcker länge MEN skall inte användas tillsammans med kondomer, sexleksaker av latex eller andra produkter av gummi. Oljan gör att latex går sönder och gör att en kondom inte längre ger skydd.

Relaterade inlägg: