Var köper man vildfångad fisk?

Var köper man vildfångad fisk?

Var köper man vildfångad fisk?

Vi har ett utbud av vit fisk med allt från torskrygg till rödspättafilé. All vår vita fisk är MSC-certifierad** och därmed fiskad på ett hållbart och miljövänligt sätt. Fisken är även nyckelhålsmärkt och rik på protein, ett bra val för dig som konsument. Hanteringen av färsk torsk och kolja är extremt känslig.

Var kan man köpa vildlax?

Kalix vildlax finns i portionsbitar på ca 200 gram som är perfekta att ta fram en åt gången. Finns även i helsidor om man vill göra en hel ugnsbakad laxsida, alternativt grava eller röka till årets högtider. Naturligt fångad och miljövänlig fisk när den är som bäst!

Vad kostar vildfångad lax?

Produktionsmetod: Vildfångad i fällor. Jämförpris: Från 367 kr/kg. Tillagning: Steka, Långpanna, Folie i ugn och på Grillen. Förpackning: Ca 2.5kg.

När är det säsong för räkor?

Vi äter räkor året om, och allra mest på sommaren. Men om man utgår från smak och kvalitet borde vi göra tvärtom. Enligt kännarna är det mitt i vintern när vattnet är som kallast som de är som bäst. Honorna är rika på rom och fisket ger så stora fångster att priserna blir förhållandevis låga.

Vad kostar vildlax?

Produktionsmetod: Vildfångad i fällor. Jämförpris: Från 367 kr/kg.

Relaterade inlägg: