Vad hände med Jennifer Grey?

Vad hände med Jennifer Grey?

Vad hände med Jennifer Grey?

Jennifer Grey vann den elfte säsongen av den amerikanska versionen av Let's Dance, Dancing with the Stars, med sin danspartner Derek Hough (2010). Jennifer Grey var gift med skådespelaren Clark Gregg mellan åren 20 och de har en dotter född 2001.

Vilket år gjordes Dirty Dancing?

Dirty Dancing är en amerikansk romantisk dramafilm från 1987 i regi av Emile Ardolino. I huvudrollerna ses Patrick Swayze, Jennifer Grey, Cynthia Rhodes och Jerry Orbach.

Var utspelar sig Dirty Dancing?

Bo som i Dirty Dancing Filmens Kellermans Estate heter i själva verket Mountain Lake Lodge och ligger inte som filmens resort i berömda Catskillsbergen norr om New York utan längre söderut, i bergen i delstaten Virginia, skriver metro.co.uk.

Hur lång är Jennifer Grey?

1,6 mJennifer Grey / Längd

Vad är Dirty Dancing?

En bortskämd 17-årig flicka lär sig mycket om livet av en dansinstruktör under en familjesemester i Catskills 1963.Dirty Dancing / Filmsynopsis

Hur många barn har Patrick Swayze?

Swayze var gift med Lisa Niemi (född 1956) från 1975 fram till sin död. De träffades första gången när även hon i tonåren tog danslektioner hos Patsy Swayze. När Niemi sedan fick stipendium för att dansa i New York blev de tillsammans och gifte sig. Paret hade inga barn.

Vart kan man kolla på Dirty Dancing?

Dirty Dancing - SF Anytime.

Relaterade inlägg: