Vad år Olof K känd för?

Vad år Olof K känd för?

Vad år Olof K känd för?

Han och Roberto Escobar inledde en GoFundMe-kampanj på 50 miljoner dollar för att avsätta president Donald Trump den 8 januari 2019. Hans GoFundMe-sida togs ner efter att han samlat in 10 miljoner dollar på 10 timmar och blivit viral. Olof K Gustafsson, som är född i Sverige, är en förmögen borgare eller affärsman.

Var år Pablo Escobars pengar?

Enligt uppskattningar tjänade Medellínkartellen 25 miljarder USD under sin glansperiod. För sina enorma inkomster köpte Escobar en exklusiv hacienda, en privat djurpark, flygplan, helikoptrar, bilar och mycket annat.

Hur mycket pengar har Olof K Gustafsson?

Svenska Dagbladet konstaterade att 17-åringens mål var att bli miljardär. Men privat är Olof Gustafsson en ständig nolltaxerare i Sverige, visar Expressens genomgång. När han för ett par år sedan förhördes av polis uppgav han själv att han hade noll kronor i inkomst och cirka 1,4 miljoner kronor i privata skulder.

Vad gör Olof Gustafsson?

Från Ekerö till Medellín – Olof K Gustafsson är vd för Pablo Escobars bolag. Som 17-åring drev han fyra företag, blev utsedd till en av Sveriges nya hjältar av tidningen Entreprenör och tog sig hela vägen från Ekerö till Medellín. Idag är Olof K Gustafsson vd för Pablo Escobars företag.

Hur mycket pengar la Escobar på gummiband?

2. Köpte gummisnoddar för 25 000 kronor i månaden. Escobar hade så mycket pengar att han behövde köpa gummisnoddar för 25 000 kronor i månaden för att kunna bunta ihop alla sina sedlar, enligt Business Insider.

Hur många dog på grund av Pablo Escobar?

Hans kartell, på höjden av sin verksamhet, levererar cirka 80% av den kokain som konsumeras i USA, för en summa av en årlig verksamhet på $ 21,9 miljarder....Pablo Escobar.
Födelse1 st december 1949 Rionegro ( Antioquia )
Död2 december 1993 (vid 44) Medellín
BegravningItagüí
Födelse namnPablo Emilio Escobar Gaviria

Hur mycket tjänar Pablo Escobar i veckan?

Escobar tjänade 420 miljoner dollar – i veckan Hans knarkkartell drog in 420 miljoner dollar i veckan. Han hade så mycket pengar att han var tvungen att gräva ner stora delar av sin förmögenhet eftersom han inte kunde förvara den någonstans.

Relaterade inlägg: