Vem är Bäst i köket familjer?

Vem är Bäst i köket familjer?

Vem är Bäst i köket familjer?

Familjen Turdieva, med mamma Maria i spetsen är vinnare av ”Bäst i köket” 2021. Nu berättar hon om känslorna efter segern. – Efteråt när vi kom till hotellet, natten efter och flygresan hem, tog känslorna över.

Vem vann Bäst i köket?

I den sprakande finalen av SVT:s mattävlingsprogram Bäst i köket stod det klart att familjen Turdieva från Boden tog hem vinsten. Finalen stod mellan Turdievas och systrarna Mbaye. I Bäst i köket möts åtta familjer för att briljera och utmana varandra i köket.

När går Bäst i köket?

Juryn består av Tareq Taylor, Niklas Ekstedt och My Feldt. Premiär 14 oktober i SVT Play och SVT1.

Var spelas Bästa familjen in?

Nu kan finsktalande familjer söka till Sveriges Televisions, SVT Minoritet, nya program "Paras Perhe/Bästa familjen". Programmet spelas in i september i Stockholm och handlar om 3 familjer som tävlar mot varandra. I varje familj ska det vara 2 barn (7-16 år) och 2 vuxna.

Vem vann Bäst i Test 2021?

Arantxa Alvarez , 28. Programledare och artist. Arantxa Alvarez i ”Bäst i test2021. Johanna Nordström, 24.

När sänds kökets middag?

Kökets middag ser du i TV4:s Nyhetsmorgon måndag till torsdag 09:15 samt söndag kl. 08:40. Programmet sänds även i TV4 måndag till fredag kl. 05.30 och på TV4Play.

Vart kan man se Sveriges skönaste familjer?

Sveriges skönaste familjer - Streama online | TV.nu.

Vem vann Bäst i test?

Bäst i test är ett humoristiskt tävlingsprogram som sänds i SVT och hade premiär den . Programledare är Babben Larsson och David Sundin....Bäst i test (TV-program)
ProgramledareBabben Larsson David Sundin
Produktion

När sänds Bäst i test 2022?

När hade en ny säsong av Bäst i test premiär 2022? Programmet är nu inne på sin sjätte säsong och den hade premiär fredagen den 4 mars på SVT.

Relaterade inlägg: