Vad betyder inlämnat efter stopptid PostNord?

Vad betyder inlämnat efter stopptid PostNord?

Vad betyder inlämnat efter stopptid PostNord?

Sista postningstid för transport till Sverige, sommarturlista. Vinterturlista: Post som lämnas in måndag-torsdag efter kl. 11.30 avgår samma dag.

Vad händer om mitt paket blev stulet?

Men hur gör du om paketet du beställt blir stulet? Anna Jiremar på Postnords presstjänst berättar. – Har man fått en avisering och sedan går till sitt ombud och det inte finns något paket får man göra en reklamation, och som mottagare vänder du dig till avsändaren som i sin tur får göra en reklamation till oss.

Varför tar PostNord så lång tid?

Leveranstiden beror på var det är för typ av paket, även eventuella tillval kan påverka leveranstiden. Observera att leveranstiden också kan variera på grund av oförutsedda händelser under transporten.

Hur länge kan ett paket ligga hos PostNord?

PostNord: PostNords ombud kan förvara ditt paket i 6 dagar, dag 7 går det i retur. Med möjlighet att välja till utökad förvaring: Då förvaras paketet i 13 dagar, dag 14 går det i retur. Schenker: Schenkers ombud kan förvara ditt paket i 9 dagar, dag 10 går det i retur.

Kan man stämma PostNord?

Om du är missnöjd med en postoperatörs service ska du i första hand vända dig till den operatör problemet gäller. Här följer kontaktinformation till olika postoperatörer. Postnords Kundservice når du på telefon: 0771-33 33 10 eller via Postnords webbplats.

Vilken tid kommer PostNord med paket?

Den normala leveranstiden för att skicka ett paket inrikes är normalt en arbetsdag med undantag för vissa orter som du kan se på PostNords hemsida. Inom EU är paketet normalt sett framme efter 2-5 vardagar efter inlämning. Utanför EU kan leveranstiderna variera mellan 4-8 vardagar.

Hur lång tid tar ett paket i tullen?

Under perioder med stor arbetsbelastning kan det ta flera veckor innan försändelsen når dig som kund. För att kunna spåra din saknade försändelse behöver Postnord det inlämningsnummer som avsändaren fick när den skickade paketet.

Relaterade inlägg: