Vilka AirPods ska jag välja?

Vilka AirPods ska jag välja?

Vilka AirPods ska jag välja?

Pro-modellen har öronspetsar av silikon i tre olika storlekar för bättre passform - vilket är den viktigaste skillnaden mellan dem och AirPods (tredje generationen). AirPods Pro har också ett ventilationssystem för tryckutjämning och en kraftsensor på stammen, vilket ger fler kontroller.

Är AirPods värda pengarna?

AirPods Pro är ruskigt dyra Cirkapriset just idag är 3 100 kronor 2 100 kronor för AirPods Pro. Det är mer än många andra populära och mycket kapabla in-ear-lurar. Visst får du det senaste och hetaste från Apple, men är det värt att betala så mycket när du kan få bättre prylar för mindre pengar?

När kommer AirPods 4?

De finns i butik från och med tisdagen den 26 oktober.

Hur får man AirPods att låta högre?

Om det är låg volym i en AirPod-hörlur Gå till Inställningar > Hjälpmedel > Ljud/bild > Balans och se till att balansen är inställd på mitten.

Får ont i öronen av AirPods?

Pröva att sätta i dina AirPods med öronkuddar i mellanstorlek i öronen så att de sitter bekvämt och säkert. Om de inte förseglar öronkanalen väl kan du testa att justera din AirPod eller byta till en större öronkudde. Om öronkudden känns för stor i ditt öra, eller är obekväm kan du försöka med en mindre storlek.

Relaterade inlägg: