Kan man avbryta en annons på Tradera?

Kan man avbryta en annons på Tradera?

Kan man avbryta en annons på Tradera?

Nej, det går bara att avbryta en auktion på Tradera om du inte fått in några bud. Det enda man kan göra efteråt är att uppdatera beskrivningen, men det gör ju varken från eller till egentligen. Det hör ju till sakens natur att det inte ska gå att avbryta. Vill man ha möjlighet att avbryta får man sälja på Blocket.

Hur lång garanti på elektronik?

Du ansvarar för fel på varan i minst tre år från inköpstillfället. För varor med digitala delar, till exempel en gps, är tiden tre år eller den längre tid som avtalet löper. Konsumenten ska reklamera inom skälig tid från att felet upptäcktes.

Kan man bli lurad på Tradera?

Om du råkat ut för ett bedrägeri eller annat brott så rekommenderar vi alltid att du tar kontakt med oss. Du bör även göra en polisanmälan på Polisens hemsida. Vi har ett nära samarbete med polisen och bistår alltid Polisen med information för att hjälpa till. För att göra en polisanmälan, ring 114 14.

Hur går det till när man vunnit på Tradera?

När du vinner en auktion eller köper en vara direkt via butiksannons så kommer du få ett vinnarmail från oss med betalningsuppgifter till säljare, du kan även betala för varan inne på Mitt Tradera. Du kan även kontakta säljaren genom att trycka på knappen Kontakta inne på Mina köp eller direkt i vinnarmailet.

Hur lång är skälig tid?

Den konsumenträttsliga lagstiftningen slår fast att en reklamation som lämnas inom två månader från köpet alltid ska anses ha lämnats inom skälig tid.

Vad betyder 2 års garanti?

Om du till exempel har en garanti på en vara i två år och din vara går sönder efter det kan du reklamera varan i ett år till eftersom du har lagstadgad reklamationsrätt i tre år från inköpsdatumet.

Kan man lita på Tradera?

Ska man handla på tradera så måste man ha klart för sig att man ska undvika banköverföring som betalsätt då dessa köp är helt oskyddade. När bedragarna är igång kan dem komma åt flera hundra tusen kronor inom loppet på ett par dagar.

Vad händer om man inte betalar på Tradera?

Objektet ska betalas inom rimlig tid, så länge köpare och säljare inte kommit överens om annat. Medlemmar som upprepade gånger inte betalar för vunna auktioner eller fast pris-annonser kan komma att få sitt konto avstängt på Tradera.

Hur lång tid har säljaren på sig att skicka varan Tradera?

Tradera kommer att utföra utbetalning till Säljaren, antingen styckvis per försäljning eller som ett sammanslaget belopp. När Tradera har godkänt en Transaktion garanterar Tradera att Säljaren får betalt inom 1-2 bankdagar, förutsatt att bankkontonumret som Säljaren angivit blivit verifierat.

När man vunnit budgivningen Tradera?

När du köpt en vara eller vunnit en budgivning kan du betala lika enkelt som på en vanlig e-handel. Du väljer bland fraktalternativen som säljaren angivit. Många säljare erbjuder samfrakt, så spana in om det finns fler annonser du är intresserad av!

Relaterade inlägg: