Varför ringer BingoLotto mig?

Varför ringer BingoLotto mig?

Varför ringer BingoLotto mig?

Folkspel ringer inte på några NIX-spärrade kunder. Däremot ringer vi till de kunder vi har en kundrelation med. En kundrelation får du med Folkspel och BingoLotto när du är/har varit prenumerant, är registrerad spelare på bingolotto.se eller deltagit i något av våra SMS- eller telefonilotterier.

Måste man ringa om man får bingo?

Hur får man bingo i BingoLotto? Fem nummer på en och samma vågräta rad ger dig Bingo. Du vinner alltid det som står angivet på den raden du får bingo. Du behöver inte ringa in till programmet för att ta del av denna vinst.

När ska man ringa för att komma in på BingoLotto?

Det spelar ingen roll om du ringer tidigt eller sent under bingon, utan slumpen avgör vilket samtal som kopplas fram. Innan du kopplas fram till programledare kontrolleras att du har en bingolott som uppfyller kraven för deltagande.

Vilket nummer ringer BingoLotto ifrån?

bingolotto ringer oftast från: 89 samtal.

Vart ringer man om man fått bingo?

För att kunna erbjuda dig bästa service är det viktigt att du fyller i rätt kontaktuppgifter. Det går också bra att ringa till oss. Vi finns på telefon 0771-440 440.

Vilket nummer ringer jag om jag får bingo?

Vi finns på telefon 0771-440 440.

Kan man få bingo lodrätt?

Deltagarna markerar själva de nummer som ropas ut och som överensstämmer med de nummer man har på sina brickor (online kan man ofta ställa in automatiska markeringar). Spelet fortsätter tills någon av spelarna som är med och har köpt brickor har fem nummer i rad, antingen vågrätt, lodrätt eller diagonalt.

Vilka tider är spelen i BingoLotto?

BingoLotto sänds i TV4 och TV4 Play. Vanliga omgångar sänds programmet på söndagar klockan 18.00-20.00 med paus för nyheter och väder. Våra storkvällar som till exempel Uppesittarkvällen och Nyårsbingo, har speciella sändningstider som du kan läsa mer om här inför aktuell omgång.

Vilket nummer ringer man till BingoLotto?

Har du frågor eller funderingar kring BingoLotto och våra onlinespel är du välkommen att kontakta oss. För att kunna erbjuda dig bästa service är det viktigt att du fyller i rätt kontaktuppgifter. Det går också bra att ringa till oss. Vi finns på telefon 0771-440 440.

Vart rättar man BingoLotto?

För att rätta din lott så behöver du gå till Bingolottos hemsida. Eftersom du vill se om det blev någon vinst på just din Bingolott så behöver du även ha ditt Serie- och Lottnummer. Om du däremot har köpt en digital bingolott så kommer den att rättas direkt under ”Mina Sidor/Mina bingolotter” alternativt i appen.

Vad kostar det att ringa till bingo?

Detta gäller dock inte om du köper en Bingolott från Folkspel! För att du ska kunna delta i utlottningen av diverse högvinster på lotten, så måste du ringa ett telefonsamtal till ett pris för mellan 4.90 kr - 19.90 kr per samtal om du ska ha en möjlighet att delta i utlottningen.

Hur fungerar det när man kommer fram på BingoLotto?

Vinst på digital bingolott Vinner du en ny bingolott sätts det in 50 kronor i form av en bonus på ditt spelkonto som du kan köpa en ny digital bingolott för. Vinner du sverigelotter sätts det in 25 kronor per vunnen lott i form av en bonus på ditt spelkonto som du kan köpa digitala skraplotter för.

Relaterade inlägg: