Hur betalar man annonser på Facebook?

Hur betalar man annonser på Facebook?

Hur betalar man annonser på Facebook?

Betala för dina Facebook-annonser

  1. På en dator går du till betalningsinställningarna i Ads Manager (www.facebook.com/ads/manager/account_settings/account_billing).
  2. Klicka på Betala nu bredvid Belopp att betala.
  3. Ange beloppet som du vill betala.
  4. Välj den betalningsmetod som du vill ska debiteras.
  5. Klicka på Betala nu.

Varför kan jag inte betala på Facebook?

Kontrollera att kreditkortsnummer, sista giltighetsdatum CSV-nummer och annan betalningsinformation är korrekt om du har problem med att lägga till ett nytt kreditkort. Kontakta oss om du ser ett felmeddelande om att du har registrerat för många kort eller om du fortfarande har problem.

Kan inte verifiera mitt kort på Facebook?

Felsök om adressen för ditt kreditkort inte kan verifieras Kontakta din leverantör: Om du har kontrollerat informationen kontaktar du din bank eller kreditkortsutgivare för att fastställa varför de inte accepterar ditt kreditkort på Facebook.

Kan inte skänka pengar Facebook?

Skänka en gåva från ett inlägg på Facebook Ange hur mycket du vill skänka. Välj en betalningsmetod eller ange din betalningsinformation. Tryck på Skänk [belopp]. Du kan skänka en gåva från ett inlägg som har publicerats av välgörenhetsorganisationens Facebook-sida eller delats av någon som har skänkt en gåva.

Vad menas med det angivna kortet stöds inte?

Kortet har en spärr som inte tillåter internetköp, kontakta banken/utfärdaren för att häva spärren – alternativt gör det på egen hand genom din internetbank. Det saknas/finns för lite pengar på kortet.

Kan inte verifiera mitt kort Instagram?

Visa dina betalningsmetoder. Verifiera att en av dem är inställd på Primär och att den är giltig. Om det visas ett fel i den primära betalningsmetoden klickar du på Åtgärda och korrigerar uppgifterna för betalningsmetoden. Eller lös problemet med banken eller kreditkortsföretaget.

Relaterade inlägg: