Hur hålla reda på lösenord?

Hur hålla reda på lösenord?

Hur hålla reda på lösenord?

Starka lösenord är som sagt svåra att komma ihåg men med hjälp av lösenordsgeneratorn i Dashlane, 1Password och oneSafe kan du enkelt skapa och spara starka lösenord så du slipper riskera att bli hackad. Dashlane är gratis och kan hämtas här. Den finns för iOS, Windows, Android, Mac och Linux.

Hur kommer man ihåg lösenord?

Välkommen till Lösenordshantering Hantera dina sparade lösenord i Android eller Chrome. De sparas på ett säkert sätt i Google-kontot och du kan använda dem på alla enheter.

Hur tar man bort användarnamn?

Ta bort användarnamn och lösenord tillfälligt Rensa webbläsarens cacheminne om du vill ta bort användarnamnet och lösenordet från sidan tillfälligt. Om du har en annan webbläsare än Google Chrome besöker du hjälpcentret för den och följer anvisningarna om hur du rensar cacheminnet.

Hur tar man bort automatisk inloggning på Facebook?

Så skippar du Facebooks automatiska inloggningar

  1. Inställningar. Logga in på ditt Facebookkonto. Klicka på den lilla nedåt pilen längst till höger i menyraden. ...
  2. Dina appar. Nu visas alla appar och alla inloggningar du har via Facebook. ...
  3. Ta bort. När du väljer att ta bort visas en bekräftelseruta.

Var lagras lösenord på datorn?

När du skriver in ditt användarnamn och ditt lösenord för resursen och sedan markerar kryssrutan Kom ihåg lösenordet lagras din inloggningsinformation tillsammans med ditt användarkonto. Nästa gång du ansluter till samma resurs används dessa lagrade referenser för att automatiskt autentisera ditt användarkonto.

Relaterade inlägg: