Får konstiga vänförfrågningar Snapchat?

Får konstiga vänförfrågningar Snapchat?

Får konstiga vänförfrågningar Snapchat?

De skickar gillningar, kommentarer och vänförfrågningar – ofta med flirtig ton och uppmaningar om att klicka på deras länkar. SVT Nyheter har följt de så kallade porrbotarna – och spåren leder till dejtingsajter som vill dig att ge ut ditt kreditkortsnummer.

Vilka kommer upp som förslag på Snapchat?

Se dina Snapchat-inställningar genom att gå till kamerasidan, trycka på profilikonen högst upp och sedan trycka på verktygsikonen. Skrolla ner till "Vem kan ..." för att begränsa vem som kan kontakta dig, se din Story eller se din plats på kartan.

Kan man se vem som la till vem på Snap?

Det är inte uppenbart om någon du följer tar bort dig eller blockar dig på Snapchat. Men det finns ett knep för att ta reda på det. Om du undrar om en person följer dig på sociala medieappen Snapchatska du börja med att hålla ner fingret över personens namn för att se hens ”Snapcode” (den gula spökikonen).

Varför får jag en massa vänförfrågningar på Facebook?

Under sekretessinställningarna på Facebook kan man välja att endast vänners vänner kan skicka vänförfrågningar. Det förhindrar alla som du inte har minst en gemensam vän med att skicka förfrågningar till dig. Det kräver dock också att ingen av dina vänner accepterat en förfrågan från ett spamkonto.

Hur avbryter man en vänförfrågan på Instagram?

Så här gör du.

  1. Öppna Instagram App på din telefon. ...
  2. Knacka på More i det övre högra hörnet av skärmen och Öppna Settings. ...
  3. Knacka Security. ...
  4. Leta efter Connectionsoch tryck på Visa alla under Current Follow Requests. ...
  5. Copy the username att du vill avbryta följande begäran.

Hur länge ligger en vänförfrågan kvar på Facebook?

När du tar bort en vänförfrågan får personen som skickade den ingen avisering och kan inte skicka dig en ny förfrågan förrän det har gått ett år. Om du väljer att blockera någon kan de inte skicka fler vänförfrågningar.

Får massa spam på Messenger?

Kontrollera om det finns misstänkta inloggningar i din inloggningshistorik. Kontrollera din aktivitetslogg och ta bort alla oönskade åtgärder. Ta bort foton, inlägg, Sidor, grupper eller evenemang som du inte själv har skapat. Om du hittar någon mer skräppost på Facebook anmäler du den till oss.

Relaterade inlägg: