Kan man klippa av LED Light lampa?

Kan man klippa av LED Light lampa?

Kan man klippa av LED Light lampa?

Ja, du kan enkelt klippa ledtejp och ledstrips till önskad längd själv. Det går att klippa med vanlig sax vid en av markeringarna på ledtejpen.

Kan man måla på LED lampor?

Måla med vattenfärg Det är fullt möjligt att använda barnens vattenfärger och måla lampan med dem. Dessa brukar vara väldigt utspädda och det kan krävas att lampan målas i flera omgångar för att önskat täckande lager ska kunna uppnås. Måla med glasfärg. I hobbybutiker hittas glasfärger som kan användas för ändamålet.

Hur fungerar en LED slinga?

Diodslingorna är uppbyggda på olika sätt med olika typer av dioder. Vissa slingor har det väldigt tätt mellan varje lysdiod och uppfattar därför som starkare. Även typen av lysdiod har stor betydelse.

Hur klipper man LED Lights?

När folk frågar om kapning av LED-lister så brukar det istället handla om att kapa aluminiumprofiler eller alulister som man sedan monterar LED-strippen i. Dessa går självklart också att kapa själv men man behöver åtminstone en bågfil eller annan typ av såg för att gå igenom metallen.

Hur fungerar en ljusslinga?

Från uttaget går det två tvinnade trådar. Efter ca 2 meter (ännu ingen lampa) går sladdarna in i nån form av gren och ut kommer nu tre tvinnade sladdar. Dessa fortsätter hela vägen till slutet, med ett antal lampor inkopplade längs vägen, där de går in i en slags kork och slingan tar slut.

Relaterade inlägg: