Får man ta med hund på Eckerölinjen?

Får man ta med hund på Eckerölinjen?

Får man ta med hund på Eckerölinjen?

Hos Eckerö Linjen behöver man inte boka in husdjur och de åker alltid gratis. Observera att du inte får ta med husdjur på kryssningsresor. Fartyget Cinderella från Sverige räknas som kryssningsfartyg och där är inte husdjur tillåtna.

Vad kostar en hytt på Eckerö Linjen?

Bra deal! Förmånligare avgång för husbilar/husvagnar på 20.00 avgången från Grisslehamn samt 08.30 avgången från Eckerö....Priserna anges i SEK.
Fordon, enkelbiljettSEK
Personbil (webbokning)180
Personbil (telefonbokning)210
Personbil + släp, upp till 10 m330
Personbil + släp över 10 m360

Kan man betala med kontanter på Eckerölinjen?

Både terminalen i Grisslehamn och Eckerö är nu kontantfria. Handdesinficering finns tillgänglig på strategiska platser och vi påminner via skyltning om att hålla avstånd.

Hur går Eckerö Linjen?

Med Eckerö Linjens bussar åker du enkelt till och från Eckerö Linjens hamn. Njuta av en skön dag på Ålands hav med god mat och milsvid havsutsikt. Till färjan åker du enkelt och bekvämt med någon av våra anslutningsbussar som dagligen går från flertalet orter.

Får man ta med hunden till Åland?

Många tar med sina sällskapsdjur när de reser mellan EU-länder. Det är viktigt att komma ihåg att en hund som ska föras in till Åland från andra EU-medlemsstater inklusive Sverige ska vara identifierbar med ett mikrochip, ha ett pass, giltig rabiesvaccination och läkemedelsbehandling mot dvärgbandmask.

Hur mycket taxfree får man ta in från Åland?

När du reser med Eckerö linjen 200 cigaretter eller 100 cigariller eller 50 cigarrer eller 250 gram röktobak. Du får ta med dig övriga taxfree varor till ett sammanlagt värde av 4 300 kronor.

Finns det hytter på Eckerö Linjen?

Tidvis finns det ett litet antal hytter till försäljning. Dessa säljs endast ombord i informationen och vi kan inte garantera att det alltid finns hytter att tillgå. Observera att du måste uppvisa ID i samband med köp av hytt. Här finns information om våra måltidsalternativ ombord.

Får man handla taxfree på Eckerö Linjen?

När du reser med Eckerö linjen kan du handla varor på taxfree, vilket innebär att du inte betalar skatt på det du köper. Åland är ett självstyrande landskap men är genom Finland en fullvärdig medlem av Europeiska Unionen och EU:s tullunionen.

Var går Eckerö Linjen?

M/S Eckerö trafikerar dagligen mellan Grisslehamn i Roslagen och Eckerö på Åland, resan tar endast 2 timmar enkel väg.

Vad krävs för att få ta med hunden till Finland?

Följande krav gäller för att ta in en hund (gäller även valpar) till Finland:

  1. Hunden måste vara ID-märkt med mikrochip (tatuering godkänns endast om den är klart läsbar och att man har ett skriftligt bevis på att djuret är tatuerat före den ) Hunden (även valpar) måste ha ett EU-pass. ...
  2. Rabiesvaccination.

Hur mycket får man ta med från Åland?

Vad du skatte-/tullfritt får föra in till Sverige EU:s riktlinjer för alkoholinförsel från Finland och övriga EU-länder till Sverige innebär att den som är över 20 år får, för egen konsumtion, ta in 10 liter starksprit, 20 liter starkvin, 90 liter vin och 110 liter starköl till Sverige.

Hur mycket alkohol får jag ta med mig från Åland?

Du får ta med dig 1 liter sprit eller 2 liter starkvin inklusive mousserande vin, 4 liter vin och 16 liter starköl utan att betala några avgifter.

Relaterade inlägg: