Vad händer med paket som inte kan levereras?

Vad händer med paket som inte kan levereras?

Vad händer med paket som inte kan levereras?

Ditt paket ligger kvar hos ombudet i 7 dagar, efter det skickas det tillbaka till oss som en ombudsretur. Levereras ditt paket till ett ombud får du en avi om var det finns att hämta. Paketet ligger sedan kvar hos ombudet i 7 dagar. Du kan kostnadsfritt förlänga liggtiden med ytterligare 7 dagar i PostNords app.

Varför har jag inte fått min post?

Den vanligaste orsaken till att dina brev inte kommer fram till den nya adressen kan vara att du inte har beställt eftersändning av din post. Eftersändning är en avgiftsbelagd tjänst som tillhandahålls av Svensk Adressändring AB.

Hur många brev kommer inte fram?

Här framgår att 0,3 procent av de testbrev (med så kallade transpondrar) som skickades i Postnords kvalitetsundersökningar under 2016 betecknas som ”försvunna”. Sett till det totala antalet brev som Postnord hanterade under 2016 – drygt 1,8 miljarder – betyder det 5,5 miljoner brev.

Vilken tid får jag min post?

Det varierar också mellan olika postdistributörer när de levererar post eller paket till din låda. För PostNord så kan leveranstiderna variera mellan tidig morgon och sen eftermiddag. Senare än klockan 16.00 är dock ovanligt. Vanligtvis levereras brev dock innan lunch.

När kommer min post fram?

Vardagen efter inlämningsdagen utom i vissa geografiska riktningar (pdf) (2 dagar).

Hur länge ligger ett paket?

Standardtiden paketen ligger hos ett ombud är 14 dagar om inte något annat är avtalat.

Relaterade inlägg: