Vem levererar åt UPS i Sverige?

Vem levererar åt UPS i Sverige?

Vem levererar åt UPS i Sverige?

Vi ordnar det. Det är därför vi samarbetar med lokala näringsidkare för att erbjuda en säker plats för dig att hämta dina paket på tider som passar ditt schema. Omdirigera dina paket till den UPS Access Point du föredrar innan vi gör ett första leveransförsök till ditt hem med hjälp av ett UPS My Choice®-medlemskap.

Kan man anmäla UPS?

Logga in på UPS.com, ange sändnings-informationen och håll koll på processen medan vi jobbar på för att utreda reklamationen och se hur vi kan ställa saker och ting till rätta.

Kan UPS lämna vid dörren?

Sändningar som inte kräver en underskrift kan lämnas på ett säkert ställe, skyddat från insyn och väder, om chauffören anser det lämpligt.

Vad gör man om man blivit lurad på Marketplace?

Det krävs att säljaren medvetet vilselett dig att betala för något denne aldrig tänkt skicka för att bedrägeri ska kunna aktualiseras. Om det föreligger brott kan skadan ersättas genom skadestånd för ren förmögenhetsskada (2 kap. 3 § Skadeståndslagen).

Har inte fått mitt paket?

Kundservice är PostNords huvudkanal för dina reklamationer och synpunkter. Du kan höra av dig via telefon, mejl, Facebook eller Twitter. Vi tittar på alla kundsynpunkter som kommer in och återkopplar till de berörda brevbärarna, för att säkerställa att fel inte upprepas.

När kommer UPS leverans?

Förutom tidsbestämda flygleveranser levereras sändningar i allmänhet mellan 09.00 och 19.00 (och ibland senare) till privata bostäder och vid arbetsdagens slut för företagsadresser. UPS kan inte planera en specifik leveranstid inom dessa ramar. Upp till tre leveransförsök görs, dock ej på helger och helgdagar.

Relaterade inlägg: