Hur fungerar elektroniskt dörrlås?

Hur fungerar elektroniskt dörrlås?

Hur fungerar elektroniskt dörrlås?

Det finns olika varianter av kodlås. Vissa modeller fungerar som ett klassiskt kodlås med sifferkod istället för nyckel, en del öppnas enbart med en nyckelbricka eller med nyckelbricka och kod kombinerat och andra kan styras från en smarttelefon via bluetooth eller internet.

Hur bra är Yale Doorman?

Så tycker testpiloterna om Yale Doorman. Alla testpiloter rekommenderar produkten till en vän efter testperioden och genomsnittsbetyget landade på 8,5 av 10 möjliga poäng. De stora fördelarna är att de är nyckellöst, smidigt, funktionsrikt och prisvärt.

Vilket smart lås är bäst?

  • Yale Doorman L3 All Inclusive. Spara produkten till en lista. 3.2. (2) ...
  • Yale Doorman V2N. Spara produkten till en lista. 3.5. (47) ...
  • Yale Linus Family. Spara produkten till en lista. 3.6. (3) ...
  • Glue Smart Lock Pro. Spara produkten till en lista. 3.8. (13) ...
  • Meross Smart WiFi Garage Door Opener. Spara produkten till en lista. 3.3. (1)

Hur fungerar ett kodlås?

Ett kodlås är ett lås som öppnas med en sifferkod (eller annat lösenord). Denna typ av lås har fördelen att nyckeln inte kan fysiskt försvinna eller stjälas. En rent mekanisk implementation är de kombinationslås som i många decennier använts för kassaskåp.

Varför piper min Yale Doorman?

Batteriinformation i Yale Doorman Classic Batteribyte: Byt samtliga batterier vid låg batterivarning. Låt aldrig batterierna ta helt slut då detta kan skada produkten. Kontrollera alltid att + och – polerna på batterier sätts i korrekt. Använd alltid alkaliska batterier.

Hur kopplar man Yale Doorman till mobilen?

Både Yale Doorman V2, V2N och Yale Doorman L3 kan styras med appen. Information om vilka appar och vilka smarta hemsystem som är kompatibla med vilket lås finns i avsnittet "Appar", där du också hittar nedladdningslänkar.

Relaterade inlägg: