När rapporterar bolagen?

När rapporterar bolagen?

När rapporterar bolagen?

Här hittar du datum för kommande bolagsstämmor, bokslut och rapporter hos börsens bolag....– datum för rapporter och stämmor på börsen.
DatumBolagHändelse
2022-06-07Clas OhlsonÅrsrapport
2022-06-07Compodium InternationalÅrsstämma
2022-06-07HomeMaidÅrsstämma
2022-06-07Intellego TechnologiesDelårsrapport Q1

Kan man blocka någon från att Swisha?

Det gör du genom att gå in på en betalning som den du vill blockera har skickat till dig. Tryck på alternativknappen uppe i högra hörnet och välj "Blockera avsändaren". Då blockeras det personnummer som är kopplat till mobilnumret, vilket gör att personen inte kan swisha dig även om personen byter telefonnummer.

När är kvartalsrapporterna?

Kvartalsrapport är en delårsrapport som upprättas varje kvartal. I företagsekonomiska sammanhang är en kvartalsrapport en förenklad resultaträkning.

Var hittar man kvartalsrapporter?

Du hittar rapporterna genom att gå till bolagens hemsida, leta efter en flik som heter något i stil med Investor Relations, IR eller Investerare och klickar sedan vidare till Finansiella Rapporter. Där hittar du bland annat bolagens kvartalsrapporter, årsredovisning och även ibland hållbarhetsrapport när sådan finns.

Kan man få Swish från blockerade nummer?

Om du har någon du inte vill bli kontaktad av är det möjligt att blockera personens telefonnummer och även blockera personen på sociala medier. Men du kan fortfarande bli kontaktad via betaltjänsten Swish, rapporterar P3 Nyheter.

Kan man ta bort Swish betalningar?

Du kan inte radera enskilda betalningar från historiken i appen. Det enda sättet att själv rensa historiken är genom att avsluta din anslutning till Swish i din internetbank, och sedan ansluta på nytt igen - då nollställs historiken helt.

När kommer q3 rapporterna 2021?

Revisorsganskning Denna rapport har ej varit föremål för granskning av bolagets revisorer. Inbjudan till presentation av Bineros delårsrapport för tredje kvartalet Presentationen hålls på svenska och avslutas med en frågestund. Mötet startar den 26 oktober 2021 kl 11:00 CEST och är ungefär 30 minuter långt.

Var hittar man bolagsrapporter?

På Börsdata samlar vi själva in alla rapporter för Nordiska bolag. Det innebär att vi bevakar när ett bolag släpper sin rapport. Vi laddar ner rapporten från bolagets webbsida och matar in rapportvärden i vårt system.

Vilka bolag rapporterar idag?

Kommande rapporter (30 dagar framåt)

 • Heidelberger Druckmaschinen - Årsrapport.
 • Agat Ejendomme - Delårsrapport.
 • Soitec - Årsrapport.
 • Bilibili - Delårsrapport. Comtech Telecommunications - Delårsrapport. Docusign - Delårsrapport. FuelCell Energy - Delårsrapport. Lakeland Industries - Delårsrapport. Nio - Delårsrapport.

Var hittar jag ett företags årsredovisning?

På Bolagsverkets webbplats hittar du detaljerad information om vad olika årsredovisningar ska innehålla. Där kan du också köpa årsredovisningar och annan offentlig information via e-tjänsten Näringslivsregistret.

Hur tar man bort blockeringar?

Ta bort blockeringen av ett nummer

 1. Öppna appen Telefon .
 2. Tryck på Mer .
 3. Tryck på Inställningar. Blockerade nummer.
 4. Tryck på Rensa intill numret som du vill avblockera. Avblockera.

Hur tar man bort blockering från Swish?

Gå in under inställningar i appen och välj ”Blockerade avsändare”. Där ser du alla avsändare som du har blockerat. Tryck på det namn som du vill ta bort blockeringen från och välj därefter ”Ta bort blockering”.

Kan man dölja en Swish?

När du skickar en betalning i Swish syns mottagarens namn och telefonnummer i din app och ditt namn och telefonnummer i mottagarens app. Det är för att du som swishar ska kunna känna dig trygg när du skickar en betalning. Vi har inte möjlighet att begränsa den information som visas i Swishappen.

Hur kan man ta bort historik på Swish?

Du kan inte radera enskilda betalningar från historiken i appen. Det enda sättet att själv rensa historiken är genom att avsluta din anslutning till Swish i din internetbank, och sedan ansluta på nytt igen - då nollställs historiken helt.

Vilka företag har rapport?

Kommande rapporter

 • Zoomability Int AB. Bokslutsrapport.
 • SalMar ASA. Bokslutsrapport.
 • Brighter AB. Bokslutsrapport.
 • Qlucore AB. Bokslutsrapport.
 • HomeMaid AB. Bokslutsrapport.
 • Enorama Pharma AB. Bokslutsrapport.
 • Minesto AB. Bokslutsrapport.
 • Premium Snacks Nordic AB. Bokslutsrapport.

Relaterade inlägg: