Vad betyder symbolerna på iPhone?

Vad betyder symbolerna på iPhone?

Vad betyder symbolerna på iPhone?

Om du ser orangefärgade eller gröna indikatorer i statusfältet. Med iOS 14 och senare kan du se en orangefärgad eller grön indikator i statusfältet på din iPhone. Indikatorerna visas när mikrofonen och/eller kameran används i en app. En orangefärgad indikator innebär att mikrofonen används i en app på din iPhone.

Hur svarar man på Samsung s21?

Om du vill besvara samtalet sveper du den vita cirkeln till skärmens överkant när telefonen är låst eller trycker på Svara. Om du vill avvisa samtalet sveper du den vita cirkeln till skärmens underkant när telefonen är låst eller trycker på Avvisa. Avvisade uppringare kan lämna ett meddelande.

Vad betyder synkronisera iPhone?

Synkronisering innebär att överföra objekt och hålla dem uppdaterade mellan datorn och din iPhone, iPad eller iPod touch.

Varför kan jag inte svara på inkommande samtal?

Uppdatera din enhet till den senaste versionen Det är troligt att, efter den senaste systemuppdateringen, vissa terminaler har problem med att svarasamtal, därför är det första vi bör göra att kontrollera om det finns någon väntande uppdatering.

Vad är en ortodox ikon?

En ikon - ett grekiskt ord som betyder bild - är en kultbild inom den grekisk-ortodoxa kyrkan. Vanligtvis är det en bild av Jesus eller jungfru Maria. Även helgon och profeter brukar avbildas. Ikonen brukar målas på en linneduk som spänns fast på en träplatta.

Varför ska man synkronisera?

Följande gäller när synkronisering har aktiverats Du kan se och uppdatera information som har synkroniserats på alla enheter, till exempel bokmärken, historik, lösenord och andra inställningar. Du loggas in automatiskt på Gmail, YouTube, Sök och andra tjänster från Google.

Relaterade inlägg: