Varför har jag svårt att bli kåt?

Varför har jag svårt att bli kåt?

Varför har jag svårt att bli kåt?

Ibland kanske du verkligen vill ha sex och ändå blir du inte kåt. Det kan bero på att du är nervös eller på att du har många andra tankar i huvudet. Kroppen lyder inte alltid viljan och man vet inte alltid varför. Sexlusten kan också minska för att du inte litar på att kroppen ska funka när det väl gäller.

Varför har jag ingen sexlust längre?

Kanske prioriterar man andra saker istället. Sexlusten kan också påverkas negativt av stress eller av vissa mediciner. I många relationer tar vardagen överhand efter ett tag, precis som du skriver, och sexet kanske inte får samma utrymme som tidigare. Det är en vanlig orsak till att man inte har samma lust längre.

Vad ska man göra för att bli kåtare?

Du kan bli kåt och få stånd av sånt du ser, lyssnar på, känner eller fantiserar om. Men du kan även få stånd utan att känna sexlust. Det händer till exempel på natten när du sover. Vissa rörelser, som exempelvis skakningar, kan också ge stånd.

Hur blir man mer kåt som tjej?

Hur blir man kåt? Alla sinnen kan påverka lusten. Man kan bli kåt av lukter, smaker eller av det man ser eller hör. Man kan också bli upphetsad av att smeka sig själv, bli smekt eller smeka någon annan.

Vad kan man göra för att öka sexlusten?

Stress, nedstämdhet och relationsproblem kan lusten att minska, så en övergripande god hälsa är otroligt viktigt. Om man känner att man skulle behöva lite hjälp att öka sin sexlust har vi ett noga utvalt utbud av lusthöjande tabletter för både män och kvinnor samt stimulerande gel som ökar känsligheten hos kvinnan.

Relaterade inlägg: