Vad har hänt med Sinch?

Vad har hänt med Sinch?

Vad har hänt med Sinch?

Sinch faller tungt under tisdagen som sämsta bolag i storbolagsindex, OMXS30. Under fredagen flaggade Sinch näst största ägare, Capital Group, ned under 10 procent av kapitalet i bolaget.

Vad tror man om CTEK?

CTEK är den ledande globala leverantören av premiumbatteriladdare och Sveriges näst största leverantör av laddare och tillbehör för elfordonsladdning. Bolaget har en stark innovationskultur och har vuxit med lönsamhet från första början.

Vad är en aktierätt?

Ett företag med 1 000 aktier är värt 100 000 kronor. Varje aktie är alltså värd 100 kronor. Företaget gör en nyemission där 10 aktier ger en teckningsrätt som ger rätt till en aktie. Det nya aktiepriset bestäms till 50 kronor.

Varför rasar Sinch?

Det är en förfärlig utveckling för bolagets aktieägare som dock till stor del har sig själva att skylla. Aktierallyt under blev alldeles för kraftigt. Sinch är inte ensamt i meddelandetjänstbranschen om att ha rasat på börsen. Bolagets hårdaste konkurrent, amerikanska Twilio, har haft en snarlik kursresa.

Är CTEK köpvärd?

CTEK utses till ”årets företag” och ”årets varumärke” i Stjärngalan.

Varför rasar CTEK?

Efter en svag och en dålig rapport, följer riskkapitalbolaget Altors börsnykomling Ctek upp med en riktigt usel inledning på 2022. Försäljningen faller organiskt och lönsamheten havererar. Med den typen av prestationer är det bara en tidsfråga innan kursraketen är tillbaka på teckningskursen 69 kronor per aktie.

Vad är en teckningsrätt?

Vad är teckningsrätter (TR)? En teckningsrätt ger dig som aktieägare rätt att teckna nya aktier i bolag när företaget genomför en nyemission. Du får då dina teckningsrätter automatiskt inbokade på ditt aktiekonto, och blir informerad om under vilken period du kan använda dem för att teckna nya aktier.

Vad är TO1?

En (1) unit består av två (2) nya aktier och en (1) teckningsoption av serie TO1. Villkoren för TO är att två (2) teckningsoptioner ger rätten att teckna en (1) nyemitterad aktie i Kreditkortet under perioden 1 december – 31 december till en kurs på 10 kr.

Har börsen gått upp eller ner idag?

Från det att världens börser vände upp i mars 2020 och fram till årsskiftet hade ett amerikanskt börsindex stigit nästan 120 procent. Snittet för övriga världens börser låg samtidigt på ca +70 procent.

Hur kommer börsen att gå idag?

Morgonrapport Wall Street backade under gårdagens handel och Asiens marknader följer utvecklingen under morgonen. Ledande terminer indikerar en negativ öppning för OMXS30. Placera. Börs Bland bolag som fått nya rekommendationer och riktkurser finns bland annat Intrum, Vitrolife och Handelsbanken.

Vad hette Sinch tidigare?

Sinch, som förut hette CLX Communications och som levererar molnbaserade kommunikationstjänster, redovisar ett justerat ebitda-resultat på 114 miljoner kronor för det andra kvartalet 2019 (97,4).

Vad säljer Sinch?

Sinch är en ledande aktör på en global och växande marknad för molnbaserade kommunikationstjänster (CPaaS) och kundinteraktion via mobilen. Vi har fler än 150 000 företagskunder och våra produkter används av såväl mindre lokala verksamheter som världens största techbolag.

När har Sinch rapport?

Inbjudan till webbsändning och telefonkonferens Sinch presenterar delårsrapporten i en webbsändning och telefonkonferens klockan 14:00 CEST torsdagen den 28 april. Följ presentationen på investors.sinch.com/webcast eller ring in och registrera dig ett par minuter i förväg.

Relaterade inlägg: