Vilka färger år trendiga 2021?

Vilka färger år trendiga 2021?

Vilka färger år trendiga 2021?

Färgtrend 1: Jordnära färger

  • Ljusa neutraler och beige toner dominerar 2021, både som bas och som monokrom helhet som ovan. ...
  • Brave Ground, en varm neutral, utsågs till årets färg 2021 av Nordsjö. ...
  • Den jordnära paletten varierar från ljust till mörkt. ...
  • Färgfamiljen innehåller nyanser av beige, brunt, grönt och svart.

Vilka färger år trendiga?

Gult och glatt Gul är trendfärg i år, men har kommit och gått under de senaste åren. Årets gula ton är dämpad och skiljer sig enormt mycket från den soliga och klara gula färgen som var trendig för ett par år sedan. Den gula nyansen som i år trendar stort är i en dov ton och matchar de flesta beiga nyanser.

Vad år modernt inredning 2022?

Organiska former återkommer ofta inom inredningstrender och i år riktar vi det mer mot böljande, vågiga former. Allting ska röra sig väldigt mjukt eller ge indikationen av att göra det. Inom inredningen 2022 ser vi böljande former på allt från hur en pläd faller till bestick och speglar.

Vilken färg år mest populär?

Kul. Sett över hela världen stod vitt för 38 procent, svart landade på 19 procent och grå på 15 procent. Silver hamnar på fjärde plats med 9 procent.

Vilken blir 2022 års stora trend?

Rejv, kryptosparande och koreansk kultur är några av de stora trenderna 2022 enligt unga svenskar. Idag släpper Ungdomsbarometern sin Trendrapport för 2022. Rapporten bygger på en analys av cirka 18.000 unga i åldern 15-24 år som fått besvara frågan vad de tror blir nästa års stora trend.

Relaterade inlägg: