Vad menas med V odds?

Vad menas med V odds?

Vad menas med V odds?

V-odds: Vinnaroddset på hästen vid tidpunkten (kan ändras kontinuerligt fram till start).

Vad är V 75?

förutbestämda lopp (lopp fyra till och med tio). Vinner gör du om du har fem, sex eller sju rätt.

Hur fungerar det med odds?

I varje match eller tävling finns det olika utfall som du kan spela på. Beroende på hur stor sannolikhet det är att det faktiska utfallet ska ske, så sätter spelbolagen odds. Om ditt spel har ett lågt odds innebär det att spelbolaget anser att sannoliken är hög att ditt spel ska leda till vinst.

Hur spelar man på odds?

Oddset är ett enkelt och populärt spel som du kan spela både i butik och på nätet via deras hemsida. Här lägger man upp matcher och evenemang som du kan betta på och du väljer helt fritt vilka matcher du vill satsa pengar på och hur många olika spel du vill ha på din kupong.

Vad är V odds och p odds?

Starter livs: Hur många starter hästen gjort hittills i sin karriär och hur många gånger den placerats första-, andra- & tredjeplats. V-odds: Vinnaroddset hästen vid tidpunkten (kan ändras kontinuerligt fram till start).

Vad är skillnaden på V65 och V75?

Vad är V65? V65 är ett spel som körs alla övriga dagar då inte V75 eller V64 körs, det vill säga måndag, tisdag, torsdag, fredag och söndag. V65 körs inte på någon speciell bana, utan anordnas på någon av de 32 travbanorna i Sverige som har totalisatortillstånd (det vill säga travbanor där spel på loppen kan göras).

Relaterade inlägg: