Vad menas med eftersändning av post?

Vad menas med eftersändning av post?

Vad menas med eftersändning av post?

Eftersändning innebär att post som är adresserad till din gamla adress vidarebefordras till din nya adress. Enbart eftersändning ändrar däremot inte din folkbokföringsadress. Vill du eftersända din post kan du beställa det hos Svensk Adressändring AB mot en avgift.

Var hamnar bilder från iPhone?

Om du använder iCloud-bilder kan du lagra alla dina bilder och videor på iCloud. De synkroniseras sömlöst på alla dina enheter, så att du kan komma åt biblioteket från din Mac, Apple TV, iPhone, iPad och till och med din pc. Dina nyaste bilder och redigeringar överförs automatiskt när du är ansluten till internet.

Hur lång tid tar det att få eftersänd post?

Med Tillfällig eftersändning kan du välja att få din post till en annan adress, från 14 dagar upp till sex månader. Därefter delas din post ut som vanligt på din permanenta adress igen. Enkelt — Du bestämmer själv exakt mellan vilka datum som du vill ha tjänsten.

Hur fyller man i flyttanmälan?

När du ska flytta ska du göra en flyttanmälan till Skatteverket så att du får rätt folkbokföringsadress. Det är gratis och du gör det enkelt och snabbt i tjänsten Flyttanmälan. Du som har barn som flyttar med ska även anmäla flytt för dem. Vi registrerar din flyttning tidigast på inflyttningsdagen.

Hur lång tid tar en flyttanmälan?

Flyttanmälan (adressändring) i ett nötskal: Om du väljer den elektroniska vägen sker registreringen snabbare, i regel samma dag. Per post kan det däremot behövas några arbetsdagar. Anmälan är kostnadsfri och ska göras senast en vecka efter flyttdatum.

Relaterade inlägg: