Hur tar man bort grodan i Candy Crush?

Hur tar man bort grodan i Candy Crush?

Hur tar man bort grodan i Candy Crush?

Signalen som spelet ger oss för att verifiera att det inte längre kan sluka mer godis av samma färg, är genom några ljusa cirklar runt grodan. Efter att ha använt den på den andra brädet, kommer att ändra färg och krympa igen, för att användas igen med godis av annan färg.

Hur får man guldtackor i Candy Crush?

Tjäna extra Guldtackor genom att samla stjärnor när du klarar en nivå. Ju fler stjärnor du får desto mer Guldtackor läggs till i Spargrisen, särskilt på de "Svåra" och "Supersvåra" nivåerna! Fortsätt fylla Spargrisen tills du ser ett meddelande som säger "Spargrisen är tillgänglig".

Hur många har klarat Candy Crush?

Miljontals spelare har fastnat på nivå 65 i Candy Crush Saga under åren. Pusselspelet från King har erövrat topplistorna och är kanske mest känt för den färgglada och direkta spelupplevelsen.

Vem kom på Candy Crush?

King.comCandy Crush Saga / Utvecklare

Hur får man mer choklad i Candy Crush?

Choklad är den värsta fienden du hittar i Candy Crush. Varje nivå sträcker sig och förbrukar ytterligare en plats på panelen. Vi kan dock eliminera det genom att explodera ett godis som ligger bredvid. Naturligtvis, när detta händer, kommer chokladen inte att expandera till nästa nivå, utan kommer att förlamas.

Hur mycket såldes Candy Crush för?

I början av 2016 såldes King, mycket tack vare framgångarna med Candy Crush, till Activision Blizzard för 5,9 miljarder dollar. En del i spelets framgång är Kings arbete med dataanalys.

Relaterade inlägg: