Vad gör Strepsil?

Vad gör Strepsil?

Vad gör Strepsil?

Strepsils Honung & Citron är en halstablett som används vid lindriga infektioner i munhåla och svalg, till exempel vid ont i halsen. Strepsils Honung & Citron har en bakteriehämmande och antiviral effekt.

Vad är Cilaxoral?

Cilaxoral används vid tillfällig förstoppning samt för att underlätta tarmtömning vid hemorrojder och sår kring ändtarmsöppningen.

Är strepsils bakteriedödande?

Strepsils halstabletter har kliniskt bevisad effekt som ger god lindring vid halsont. Används Strepsils vid lindriga infektioner i i svalg och munhåla. Produkterna innehåller två aktiva ämnen som är bakteriedödande och som tolereras väl av kroppen.

Hur snabbt verkar laxido apelsin?

Laxermedel mot förstoppning Laxido Apelsin och Moxalole är laxermedel för tillfällig behandling av förstoppning. De innehåller makrogol, ett vattenbindande ämne som inte tas upp från tarmen. Tarminnehållets volym ökar och tarmrörelserna normaliseras. Effekten kommer inom något dygn.

Är strepsils bra för halsen?

Den minskar ömhet i halsen, lindrar värk och underlättar vid sväljsvårigheter. Strepsils verksamma ämnen (2,4-diklorbensylalkohol och amylmetakresol) är antiseptiska ämnen som både hämmar tillväxten av bakterier, svampar och virus och förstör dem. Strepsils börjar verka på 5 minuter och verkan håller i 2 timmar.

Hur fungerar Laxoberal?

Laxoberal används mot tillfällig förstoppning samt för att underlätta tarmtömning vid hemorrojder och sår kring ändtarmsöppningen. Det aktiva ämnet i Laxoberal, natriumpikosulfat, ombildas i tjocktarmen till verksam substans som sätter igång tjocktarmens rörelser så att tarminnehållet transporteras snabbare.

Vad är effektivt mot halsont?

Halsont kan lindras med varm dryck såsom te, en tesked honung, glass eller yoghurt. Sugtabletter mot halsont och receptfria smärtstillande läkemedel kan hjälpa.

Relaterade inlägg: