Var ligger kryssningsfartyg?

Var ligger kryssningsfartyg?

Var ligger kryssningsfartyg?

Appen Cruise Stockholm Appen visar inneliggande och väntade kryssningsfartyg i Stockholm och Nynäshamn. Med den ser du när kryssningsfartygen kommer, vid vilken kaj de lägger till samt bilder på och fakta om fartygen. Finns gratis för Iphone och Android.

Vad betyder kryssning?

Hebreiskt namn med betydelsen upplyst eller bergsman.

Vilken rutt går Viking Glory?

Fartyget går under finsk flagg och rutten går via många av världens mest kända farleder: efter att ha korsat Indiska oceanen förflyttar sig Viking Glory till Medelhavet via Suezkanalen och efter att man passerat Gibraltar vänder man norrut och når Östersjön via de danska sunden.

Vilka kryssningsfartyg kommer till Stockholm?

Stockholm är en oerhört populär kryssningsdestination och ett självklart val för rederier och researrangörer. World Odyssey är säsongens första kryssningsfartyg. Hon anlöper Frihamnen morgonen den 10 april, stannar i fyra dagar och är ett av 230 inbokade kryssningsanlöp* i Stockholm och Nynäshamn under 2022.

Varför kryssning?

Att åka på en kryssning är ett mer och mer populärt och inte minst fantastiskt sätt att resa på. Du kan dessutom själv välja din rutt och vilka platser du vill utforska närmare och det bästa av allt - du packar bara upp resväskan en gång.

Hur många kryssningsfartyg kommer till Stockholm?

Stockholm är en mycket populär destination och Stockholms Hamnar tar emot hela 230 kryssningsfartyg trots det oroliga omvärldsläget.

Relaterade inlägg: