Vilken mobil är bäst på marknaden?

Vilken mobil är bäst på marknaden?

Vilken mobil är bäst på marknaden?

Digital Trends: Utser, likt Techradar, Galaxy S21 Ultra till den bästa androiden just nu. De tycker att den erbjuder otroligt bra prestanda till ett förmånligt pris där du dessutom får en fantastisk skärm, grym kamera, utmärkt batteritid och bra mjukvara.

Vilken mobil är populärast i Sverige?

Apple petade ner Samsung I Sverige finns dock en favorit i Norrbotten och en annan i Stockholm, men totalt sett är iPhone den populäraste telefonen bland det svenska folket.

Vilka typer av mobiltelefoner används mest i Sverige?

Enligt siffrorna är det 41 procent av svenskarna över 12 år som har en Iphone, medan 37 procent har en Androidmobil. Hela 16 procent använder fortfarande en mobil som inte är en smartphone. Det är framför allt i åldersgruppen 12-15 år som Iphone dominerar, där har 63 procent en Iphone medan 37 procent har Android.

Vilken är den bästa telefonen just nu?

  • Huawei P30 Pro är den bästa mobiltelefonen just nu, ... alternativ till just Galaxy S20 eller nya Iphone 11. Framför allt om fotobiten är dig kär, för det här är en kameramobil av mycket hög kaliber. Priset ligger på 8 490 kronor. ... Av allt att döma kommer Iphone SE i 2020 års upplaga att bli ungefär det många har längtat efter.

Vilken mobiltelefon fick bäst betyg i test?

  • Bäst i test blev Samsung Galaxy A5 2017 SM-A520F som fick hela 9 av 10 poäng. Tidningen uppskattar framförallt den utmärkta bildskärmen, att den har bra batteritid samt att den är vattentät vilket billigare mobiltelefoner sällan är.

Vilken smartphone är mest prisvärd i test?

  • Tidningen M3, maj 2018: Testade 12 smarta mobiler under 4 000 kronor för att få fram vilken smartphone som är mest prisvärd 2018. Bäst i test blev Motorola Moto G6 Plus med 9 av 10 poäng.

Relaterade inlägg: