Vad borrar man med?

Vad borrar man med?

Vad borrar man med?

En enkel borrskruvdragare fungerar ofta utmärkt till trä, gips eller plast, men om du ska borra i betong behöver du en slagborr eller borrhammare (med slagfunktionen påslagen). Om du är osäker på vad du har för borrmaskin är det bättre att läsa manualen än att chansa!

Kan hål korsord?

Synonymer till hål

  • öppning, glugg, hålighet, kavitet, kavern, ihålighet, urgröpning, grop, fördjupning, tomrum, gap, lucka, reva, spricka. håla, näste, skumt tillhåll.
  • Användarnas bidrag. krater, urholkning, por.

Kan man göra hål med?

Apoteket erbjuder medicinsk öronhåltagning med Blomdahls hudvänliga smycken som är utvecklade i samråd med hudläkare. De tillverkas av noga utvald plast och titan och innehåller inga allergena material eller ämnen. Blomdahls unika metod innebär att det finns möjlighet att ta hål i båda öronen samtidigt.

Vad används kvistborr till?

Se när och hur du använder ett kvistborr. Kvistborret är perfekt när du ska borra hål till en plugg i golvet. Ett behov som kan uppstå när du ex. har tagit bort en gammal radiator.

Hur använder man en borrmaskin?

Borrmaskin är ett roterande maskinverktyg som oftast drivs med elektricitet, pneumatik eller hydraulik. Matningsrörelsen är axiell. Kopplat till verktyget sitter ett borrverktyg som oftast är spiralvridet för att skärspånorna enklare ska matas ut ur borrhålet. I vardagligt tal benämns en borrmaskin ibland som en borr.

Hur använder man en bitshållare?

Bitshållaren är till för att hålla bitsen på plats. Skruvdragare har i regel inbyggd bitshållare medan en borrskruvdragare kräver en separat bitshållare. Bitshållare kan vara olika långa och ha olika egenskaper. Magnetfäste är vanligt men det finns också varianter som låter dig spänna fast din bits.

Är många hål korsord?

Användarnas bidrag

  • krater,
  • urholkning,
  • por.

Relaterade inlägg: