Vad är Fraktmetod?

Vad är Fraktmetod?

Vad är Fraktmetod?

Frakt är fysisk flyttning av goda från en punkt till en annan, till exempel flyttning av varor från lageret till kunden. Fraktprocessen följer tillverkningen och förpackningen av varor och kommer att kontrolleras av ett frakt- eller logistikföretag.

Vad är ett Paketskåp?

PostNord tar upp att paketskåpen har flera fördelar - till exempel att man kan hämta upp paketet när som helst på dygnet och att paketskåpen gör det enklare för PostNord att omhänderta de allt större e-handelsvolymerna.

Vad är Instabox Paketskåp?

Du väljer dag och vilket skåp du vill ha dina varor till i kassan. Hos oss kan du välja leverans till Instabox för de varor som passar i paketskåpen. (Leverans inom 4 timmar gäller Stockholm - undantag kan förekomma.)

Är frakt en tjänst?

Frakt och transport är en tjänst som har en momssats på 25 % om ett svenskt transportföretag anlitas för transporter av varor till länder inom EU.

Hur fungerar en Paketbox?

Så funkar paketboxarna: Paketboxarna är placerade utomhus och du kan hämta dina paket dygnet runt. Välj leverans till paketbox när du väljer leveranssätt i kassan hos e-handlaren. För att öppna boxen behöver du PostNord App och Mobilt BankID. Paketet läggs automatiskt till i PostNord App.

Hur använder man Paketbox?

Låt dina e-handelskunder hämta sitt paket i en paketbox nära hemmet

  1. Smidigt. Vi levererar och konsumenten väljer att hämta paketet när det passar.
  2. Tillgängligt. Ett kompletterande alternativ till hemleverans och leverans till ombud.
  3. Säkert. Konsumenten identifierar sig via Mobilt BankID och öppnar luckan med PostNord App.

Hur vet jag vilket skåp Instabox?

Välj vilket skåp du vill. Antingen vid jobbet, hemma eller nere på stan. Paketet hämtar du enkelt ut med en PIN-kod som du får på SMS. Det går självklart fint att skicka en kompis, partner eller familjemedlem för att hämta ut ditt paket också, så länge hen har koden.

Hur hämtar jag ut paket i Instabox?

Hur fungerar det?

  1. Välj Instabox i kassan hos din favoritbutik.
  2. Vi skickar ett SMS med trackinglänk och pinkod.
  3. Du hämtar ut ditt paket med pinkoden, utan att behöva stå en endaste sekund i kö hos postombudet.

Relaterade inlägg: