Vilket munstycke till vad Dyson?

Vilket munstycke till vad Dyson?

Vilket munstycke till vad Dyson?

Styva nylonborst avlägsnar ingrodd smuts från golv och möbler. Kan användas med andra Dyson-munstycken för längre räckvidd. Enkel, dammsugarstödd damning. Med mjuka nylonborst för rengöring av känsliga ytor och textilier.

Vad är V11?

Dyson V11 - kraftfull och intelligent rengöring av hela hemmet. Känner av och anpassar sig till alla golvtyper (i autoläge med High Torque-munstycke). Med en drifttid på upp till 60 minuter² samt tre olika effektlägen upplever du mångsidig och kraftfull städning.

Hur fungerar en Dyson dammsugare?

Motorn i Dyson V11 är ny och levererar hela 20 procent kraftfullare uppsugningsförmåga jämfört med föregångaren. Den nya motorn snurrar upp till 125 000 rpm och använder tre olika spridare, där två av dem rätar ut luftflödet och reducerar turbulens, medan den tredje förbättrar akustiken.

Vem tillverkar Dyson?

Dyson är en brittisk utvecklare och tillverkare av påslösa dammsugare. Dyson grundades av James Dyson, som hävdar att eftersom dammsugarna inte har några filter, förlorar de inte sugkraften som andra påslösa.

Hur rengör man en Dyson dammsugare?

Vrid filtret moturs och dra bort det från maskinen. Innan du tvättar filtret, tryck det försiktigt över en behållare för att ta bort löst damm och skräp. Tvätta utsidan av filtret, gnugga med fingrarna för att ta bort smutsen.

Vad är skillnaden på Dyson?

För det första har Dyson jobbat på att förbättra motorn så den är tystare och mer effektiv. V11 är smartare än tidigare modeller och kan själv anpassa sig efter ytan, golv vs matta. Du hittar också en display på V11:an som berättar vilken sugkraft som nyttjas, batteritid osv.

Är Dyson en bra dammsugare?

På det stora hela taget är Dyson V8 en dammsugare som passar de flesta hem. Den gör ett utmärkt jobb, passar flera olika typer av ytor och kan användas både som handdammsugare och som skaftdammsugare. Dessutom kommer den åt i alla skrymslen och vrår.

Var är Dyson tillverkad?

Investeringar läggs jorden runt där Dyson har utveckling och tillverkning: Storbritannien, Singapore, Filippinerna, Kina, Japan, Malaysia och USA.

Hur rengöra filter Dyson?

Rengöring. Tvätta filtret med kallt vatten minst varje månad. LÄS VÄNLIGEN "VIKTIGA SÄKERHETSINSTRUKTIONER" I DENNA DYSON-BRUKSANVISNING INNAN DU GÅR TILL.

Relaterade inlägg: